Koop Later Kolat-en

KoopLater programma 

“Woon nu, koop nu én later”

KoLat Wonen zorgt niet alleen voor betaalbare woningen maar ook voor financieel haalbare woningen. Met de huidige lage rente is betaalbaarheid niet zozeer een moeilijke opgaaf, maar het beschikbaar krijgen van voldoende geld voor de aankoop is een theoretisch proces bij banken die vaak de belemmering vormt. Kortom; tijd voor een oplossing!

KoLat Wonen heeft voor zijn kopers een KoopLater programma beschikbaar.

Wat houdt dat in: Het KoopLater programma betekent direct 100% woongenot en koop je alvast de woning. De grond koop je later erbij en wel op het moment dat je financiële koopkracht voldoende is gegroeid om een 2de hypotheek af te sluiten, schenking of erfenis hebt verkregen óf gewoon op het moment dat jij het wenst. Immers verplichting tot koop van de grond is niet aan de orde, uiteraard wél dagelijks mogelijk. Je betaalt enkel rente (geen aflossing) over de grondwaarde waarbij de rente ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Deelnemers aan het programma geven aan dat ze het ervaren als een aflossingsvrije hypotheek mét fiscale aftrek. En dat is simpel ook zo.

Nu wel onder NHG

Zo ook kan de woninghypotheek nu wél onder NHG gefinancierd worden. NHG betekend zomaar tot 0,8% rentekorting over 2/3de van je totale aankoopfinanciering. Uiteraard een enorme besparing welke je kan inzetten voor extra aflossingen op de hypotheek of sparen voor studie van de kinderen of wat je dan ook graag zou willen.

Kolaten wel onder NHG

Voor wie is dit KoopLater programma bedoeld?

Dit programma kan voor veel kopers de oplossing zijn om hun droomwoning passend gefinancierd te krijgen. Voor de ene koper is het programma absoluut nodig en voor anderen een vrijwillige keuze. Zo heeft dit programma dus een brede werking en is positief bevorderend op financiële aspecten zoals leencapaciteit, maandlasten, bedrag aan verplichte inbreng eigen geld en/of overwaarde voortvloeiende uit verkoop eigen woning.

Ben jij een ?

Wil jij weten wat het programma voor jou betekent?

Begin dan met het invullen van onze KoLat-Scan.
Binnen 5 werkdagen krijg je van onze adviseur terugkoppeling.

 
Share This